Uit het dagboek van… rachab #blog109

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Het spelen kakt in

Minder vaak zin, vaak beiden druk. Ach misschien is dat ook maar een smoes en maken we gewoon minder tijd voor elkaar.
Ik haat dit in relaties, in het begin ben je zo vol van elkaar en zoveel nieuws te ontdekken bij elkaar en met elkaar en als dat dan een beetje erin geslepen zit, dan wordt je het zat.

Ik wel tenminste en ik weet van tevoren al dat het gaat gebeuren, dus ik heb in week 1 er al om gehuild bij hem. Geen grapje, echt waar. Wetende dat die mooie eerste momenten verleden tijd zullen worden, dat brak toen al mijn hart.

Ja, we moeten zoveel mogelijk mooie nieuwe eerste momenten maken en dat hebben we ook gedaan, maar op een gegeven moment raak de koek toch wat op?

Meester appt mij:”vanavond spel, vanavond naakt op bed, anders is het klaar.”

Huh? vanavond nog wel, meestal spelen we in de ochtend ivm tijdverschil. Ik heb inderdaad niks te doen vanavond, dus het zou kunnen, maar ik weet niet of ik zin heb.
Onderwijl ik zit te twijfelen of ik wel wil spelen vanavond en of ik daar wel zin in heb om daar tijd voor te maken, zie ik hem een tweede bericht tikken.
“Ik meen het, NEE is dus géén optie”

Nee is geen optie? Grrr de… grrrr wat denkt ie wel? Langzaam voel ik mijn kutlippen vochtig worden. Hoe bedoelt Hij.. ‘anders is het klaar en nee is geen optie?’
Dus ik móet gewoon? Hmm das geil zeg… wil ik wel? Wat als ik het nu toch niet doe? Wat zou er dan gebeuren??

Laat ik het toch maar niet uitproberen. Die avond zit ik klaar. Eindelijk weer eens.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie