Uit het dagboek van… rachab #blog110

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Leef nu het kan!

Ik knok tegen de vermoeidheid en uitputting en de steeds kelderende weerstand die de cvs met zich meebrengt.
Toch wil ik ook nog steeds graag seksen, maar ik zie dat mijn lichaam het steeds minder goed trekt.

Een spannend feestje met een paar flinke potente mannen, ik heb nog rustig aan gedaan, maar worstel al bijna twee weken met de onvermijdelijke dip die dit weer teweegbracht. Mijn lijf wil allang niet meer wat ik wil en straft me genadeloos af als ik het toch probeer.

Toch weiger ik het op te geven, ik wil nog zo graag.

Ik weet nog dat ik op jonge leeftijd al bezig was met gangbangs en kinky feestjes en dat men mij toen zo jong vond. Té jong bijna en ik kreeg daar commentaar op. Ik ben zo blij dat ik niet geluisterd heb en toen gewoon mijn ding gedaan heb en genoten heb van wat er nog allemaal kon met mijn lijf, wat nu niet meer kan.

Moet er niet aan denken dat ik gewacht zou hebben uit schaamte, of angst, of door het commentaar.
Doe wat je hart je ingeeft, je weet niet hoe je er morgen voor staat. Dus leef nu het kan.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie