Uit het dagboek van… rachab #blog112

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Kutlapjes

Meester leest mijn verhaal van hoofdstuk 1138. Toen ik in het zwembad lekker aan het rondsletten was. Jong en onervaren.

Hij wordt er erg geil van en vind dat ik straf verdiend heb. Straf, omdat ik zo’n ontzettend geile slet was en Hij wil mij daarvoor het liefste een spanking op mijn kut geven.

Hmm dat lijkt mij ook wel geil en aangezien hij niet hier is om ze zelf uit te delen, doe ik dat voor hem en kan hij toekijken op de camera hoe ik mezelf op mijn blote kut sla voor Hem, terwijl Hij zegt dat ik een stout sletje ben, die straf verdiend heeft.

“Geile slet, wat een stout kutje heb jij zeg, zal je heerlijk meppen op die blote kut van je, waarmee je zo rond loopt te sletten, je verdient flink veel slaag.”

Ja, ik kan Meester alleen maar gelijk geven daarin natuurlijk en werk daarom bereidwillig mee. Ik voel hoe nat mijn kut wordt ervan om dit voor Meester te doen. Hmm was hij maar al hier, om het echt bij me te doen, ik kan niet wachten.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie