Uit het dagboek van… rachab #blog113

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Pijnlijke stijve

Ik vind het heerlijk als Meester zijn stoere mannelijke kant laat zien. Volwassen en sterk, sterker dan ik. Aan de andere kant kan ik juist ook zo genieten van ’the boyish’ kant van mannen. Soms komt die spontaan naar voren, met de onschuldige oogjes erbij. Leuk.

We waren elkaar wat aan het opgeilen, via whatsapp, terwijl ik boodschappen aan het doen was. We fantaseerden dat Hij daar was en me versierde. Hij kon niet wachten tot ik thuiskwam en de p.c. aan zou zetten om geil te gaan cammen met hem en ons fantasietje verder uit te diepen.

“Wanneer kom je nou? Ben je al thuis?” vraagt Hij ongeduldig op whatsapp.
“Hmm even geduld nog Schat, ik moet nog even wat boodschapjes in de koeling leggen.” zeg ik.
Even later, komt hij weer met een ongeduldig berichtje.
“Is het al klaar, die boodschappen kunnen toch wel wachten?”
“Nee nog even, hè Man doe niet zo ongeduldig?” zeg ik
“Ja, jij hebt makkelijk praten, jij weet niet hoe pijnlijk zo’n stijve lul kan zijn. Af en toe vraag ik me af wie de Sadist is, jij of ik.” zegt Hij in een voicemessage met een klank in zijn stem, waardoor ik alweer dubbel lig, haha

Ik zie hem dan gelijk voor me, hoe hij erbij zal kijken, ‘boyish’ beteuterd, wedden? Een klein jongetje die bij zijn moeder zeurt om iets en zijn zin niet krijgt. Grinn

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie