Uit het dagboek van… rachab #blog118

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Zat

Ik tegen Meester:”Blegh rotleven, ben het spuugzat”
Hij:”Ja vreselijk he, echt erg hoor, heel naarrrr. Weet niet wat er is, maar het is erg als ik jou zo hoor”
Ik:”Ja, ben gewoon erg ongelukkig zonder Jou, dat kan Jij Je niet voorstellen.”
Hij:”Nee dat kan ik ook niet, want ik ben altijd bij Mij.”

Gelukkig maar Schat, gelukkig maar… nu ik nog.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie