Uit het dagboek van… rachab #blog125

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Mijlenver van een prostituee af

Soms kunnen bepaalde opmerkingen mij best boos maken, ook al zijn ze initieel vast heel erg goed bedoeld. Nee, het maakt me juist bozer, dat ze goed bedoeld zouden moeten zijn, wanneer er zoveel vooroordelen vanaf spatten.

“Ik las dat je prostituee bent geweest, Lijkt me mijlenver van de vrouw die je nu bent.”

Hoe bedoel je? Mijlenver van de vrouw die ik nu ben?
Hoe is een prostituee dan in jouw ogen?
Dom?
Verslaafd?
Afhankelijk?

‘Lijkt me mijlenver van de vrouw die je nu bent’ , dat klinkt natuurlijk alsof hij mij hoger inschat, hoger dan een prostituee, maar misschien vergis ik mij daarin en bedoelt hij dat helemaal niet zo.
Misschien heeft hij prostituees juist heel hoog zitten en mij heel laag, dat kan natuurlijk ook 😉

Of ik dat ook echt geloof? Nee, maar ik wil alleen maar even duidelijk maken hoe makkelijk wij dingen invullen. Invullen met onze eigen gevoelens, normen en waardes. Ik dus ook.
Het laatste lijkt mij niet waarschijnlijk. Het lijkt mij waarschijnlijker hoe ik het opgevat heb.

Dus ik ben niet verbaasd als hij dat ook toegeeft. Intelligentie en prostitutie, had hij niet als combinatie verwacht.

Waarom niet!? Ik ben niet de enige vrouw met brains die in de prostitutie gezeten heeft of zit. Er zijn er zeker meer en er is ook behoefte aan! Veel mannen willen meer dan een snelle wip.
Een goed gesprek, een knuffel, een lach, een traan. Zelfs zakelijke problemen werden bij mij besproken en ook daarmee kon ik ze geregeld nog een goede tip geven en weer moed inpraten!

Door mijn hooggevoeligheid zit ik snel diep bij mensen en zo zat ik ook snel diep bij mijn klanten. Pijnpunten heb ik binnen no-time boven water, waarna ik ze weer afblus met een heerlijke dosis hete seks.

Prostitutie is geen oppervlakkig werk, voor de prostituee met hart voor haar vak. Het gaat juist heel diep. Je bent continu gefocust op je klant, op alle signalen die hij afgeeft. Wat heeft hij nodig? Het draait om hém en zijn behoeftes op dat moment. Iets wat hij thuis misschien mist, iets wat hij op zijn werk misschien mist.
Daar ben je er voor hem, om hem te peilen en om hem even precies dát steuntje te geven wat hij nodig heeft op dat moment.

Het is zo zonde dat er zo op dit vak wordt neergekeken en er zoveel dwang voorkomt in de prostitutie en dat maakt me boos. Ondergewaardeerd werk, niet door de meeste klanten gelukkig. Die klanten zijn me altijd lief geweest.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie