Uit het dagboek van… rachab #blog126

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Tv kijken

Meester is een enorme voyeur en ik ben behoorlijk exhibitionistisch aangelegd. Hij wil altijd maar naar mijn kut kijken en ik vind dat geflirt en gedram erom erg aantrekkelijk.

Wanneer we weer eens gezellig wat zitten te cammen, vertel ik nog eens dat we zo goed bij elkaar passen om die reden.
Meester voyeur en ik exhibitionist.

“Ja, vind ik ook. Laat eens wat zien dan?” vraagt Meester
Na ons spel had ik me nog niet aangekleed, dus ik zit nog naakt voor de cam, maar reageer niet gelijk op zijn verzoek.
“Nou hup waar wacht je nog op? je vertelt net dat je het zo graag laat zien, dus doe je benen even wijd en laat zien wat je hebt. Zo zie ik niks.” houdt Meester vol
ik moet lachen, maar heb toch even geen zin om te doen wat hij vraagt.

“rachab, rachab toch, wat is dit nu? Ik vraag toch ook niet aan jou of je bij mij thuis t.v. komt kijken, omdat ik mijn t.v. zo graag laat zien en laat hem vervolgens uit staan? Zitten we dan naar een zwart scherm te kijken. Heb je niks aan toch?”

proest.. ik zie dat dan gelijk voor me.
Meester die zegt:” Mooie t.v. he? Dat is nou mijn t.v.”
Terwijl die uitstaat.. ik wil trouwens niet weten wat er dan daarna gebeurt.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie