Uit het dagboek van… rachab #blog127

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Pestkop

Verliefd lach ik naar Meester :”Pestkop hahaha”
Meester reageert met: “Wat is dat toch met jou? Waarom vind je dat eigenlijk leuk? Dat snap ik niet. Wie vindt het nou leuk om gepest te worden?”
“Lol, ik vind het niet leuk om zomaar gepest te worden door zomaar iemand. ik vind het leuk om gepest te worden door JOU! Door mijn bovenstebeste Meester” zeg ik lachend terug.
“Dat is mooi, want ik zal je blijven plagen tot in lengte van dagen.” zegt Hij terug

Ik hoop het Meester, ik hoop het. Kuss

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie