Uit het dagboek van… rachab #blog16

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een dingetje met namen

Als hoer, ben ik best een goede hoer, al zeg ik het zelf. Nee dat zeg ik niet alleen zelf, dat is mijn ervaring en ik hoor het heel vaak. Ik heb echter wel een grote handicap en dat is, dat het bij mij vrij lang duurt voor ik onthoud wie iemand is. Ik ben slecht in het onthouden van namen en gezichten en welk verhaal bij welk persoon hoorde en dat is niet altijd even handig als je met mensen werkt.

Een klant van mij appt mij. Hij is eerder bij mij geweest, dat kan ik zien, want ik heb zijn nummer opgeslagen en dat doe ik alleen als ze geweest zijn.
Laten we hem voor dit verhaal even “Andre” noemen. Andre appt mij en ik app gezellig terug. We raken even aan de praat, tot ik vraag hoe het met zijn dochter gaat.
“Ik heb geen dochter” zegt Andre en vervolgt “Je weet niet meer wie ik ben he?”‘
Kut dat heb ik weer. Ik dacht dat het een andere Andre was. Ik probeer het hem uit te leggen.

“Oh ik ken nog een Andre, was in de war sorry. Ik weet alweer wie je bent” probeer ik me eruit te redden. Ja shit, deze Andre was hier nog niet zo lang geleden voor de eerste keer, maar verder zegt het me niks meer echt totaal niks meer.
“Leuk hoor” zegt hij
Oh jee hoe red ik me hier uit?
Ik probeer er een dolletje van te maken
“Ach jee nu lijk ik net een slet :P” en er achteraan “Nou dat kost me weer een klant :D:D:D”
en dat was dus echt tegen het verkeerde been.
“Nu dat kost je inderdaad een klant, ik voelde me trouwens geen klant, voelde me te gast bij je, maar ja ik ben dus niet meer dan een ordinaire klant”

uhhmmm tja… leuk, mijn missie is geslaagd, maar soms dus net even te goed blijkt.. maar ik ben en was een h.o.e.r. weet je nog? Je had me betaald voor seks, dat kreeg je…

“Oeps gevoelige snaar , snik” zeg ik en erachteraan “Ja, het is waar ik zie teveel mannen en ik ben een ramp in het onthouden van namen en gezichten. Anders was ik wel tandartsassistente geworden :D:D:D”

Gelukkig hij vergeeft me.
“hahahaa laat maar zitten, dit vind ik nou zo leuk aan jou. je bent zo ondeugend!”

Wie ik? nee hoor;) maar er is nog iemand die dat heeeeel erg leuk aan me vindt en ik ben toevallig van H.e.m en verder, werk is werk. Leuk om te doen en ik wil dat mannen het naar hun zin hebben. Daar doe ik mijn uiterste best voor. Zij hebben hard gewerkt om het geld bij elkaar te krijgen, dus verdienen ze er ook een goede tijd voor. Dus wil ik ze het gevoel geven dat ze bij een vriendin op bezoek komen, waar ze stomende hete pornoseks mee hebben. maar daarna is het wel, tijd om, poppenkastje dicht, want het poppenkastje blijft alleen maar onbeperkt open voor mijn geliefde Meester Silbi.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie