Uit het dagboek van… rachab #blog18

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meester? Ik hou van U!

“Meester?” zeg ik tegen hem
“Ja wat nu weer?” vraagt Hij
“ik houd van U” zeg ik
“Ja weet ik teefje” zegt Hij

Even later

“Meester?” zeg ik weer
“Jaha? wat is er?” vraagt Hij
“ik hou van U” zeg ik
“Ja alweer? dat is al de 100e keer vandaag” zegt hij
“Ja en?” vraag ik
“Nou luister, het maakt niet uit dat je dat 100 x op een dag zegt, maar de manier waarop bij jou. Elke keer gaat dat vooraf met “Meester?” Op die bepaalde toon waar ik heel erg van schrik.”

“Waarom dan?”vraag ik me af
“Omdat het elke keer klinkt alsof je iets nieuws gaat vertellen, alsof je iets heel belangrijks wilt vertellen. Iets dat ik nog niet wist.” zegt Hij
“Oh is dat zo? maar het is ook belangrijk” zeg ik
“Ja ok, maar echt elke keer, zelfs na ruim 1.5 jaar nog, klinkt het alsof je me dus iets heel belangrijks, iets nieuws te vertellen hebt en dan schrik ik, want dan denk ik dat je me iets heel ergs gaat vertellen. Begrijp je dat!” vraagt Hij
“Uhm ja en nee. Het is wél belangrijk” houd ik vol.
“Ja, maar niet iets nieuws! Dus stop met te doen of je iets nieuws wilt vertellen, dáárdoor schrik ik steeds. Ik houd mijn hart elke keer vast en dan elke keer komt weer dat “hou van U Meester” en dan kan ik pas weer ademhalen en soms duurt het ook nog verrotte lang tussen dat ‘Meester?’ en “ik hou van U Meester’ . Daar krijg ik je nog wel voor, reken maar!” zegt Hij.

ik moet erom lachen.
“Ja lach maar. Ik schrik me elke keer een hartverlamming, denk dat je nu voorgoed wilt breken, of alweer erg boos bent over iets, vervolgens laat je me sécondes lang in spanning in zitten en al die tijd, schiet er van alles door mijn hoofd heen, is de wereld al 100 keer vergaan en dan zeg jij gewoon weer ijskoud “hou van U Meester”. Wie is hier nu de Sadist jij of ik!” zegt Hij
ik moet heel hard lachen om zijn relaas.. “maar Meester toch. ik zeg alleen maar heel vaak op een dag dat ik van U houd!”
“Jaha, maar doe het dan sneller ofzo!” zegt Hij
“okay.. Meester? ik houd van U, Meester? ik houd van U, Meester? ik houd van U..” zeg ik een aantal keer achter elkaar.
“Boink” tikt hij
“Wat is er Meester?”
“Hou maar op ik ben flauwgevallen… word gek van dat wijf echt waar… word echt gek van dat wijf. “
“zucht is het weer niet goed” 😀

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie