Uit het dagboek van… rachab #blog21

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een seconde overwogen

Het is een mooie zomeravond. Ik heb zin in een strandwandeling. Uiteindelijk lukt het me om 2 mensen te vinden die ook zin hebben in een strandwandeling. 1 ervan ken ik nog niet.
Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Hij is een aardige jongeman. Duidelijk een leuke vent die niet alleen maar op seks uit is, maar net zijn intrede in deze wereld gemaakt heeft en mensen wil leren kennen.

Het is donker, we lopen op het strand. De sterren staan aan de hemel. 1 van die momenten waarop ik Meester mis. Ik wilde dat hij hier naast me liep, maar ik loop hier met 1 goede vriend en 1 onbekende man.

Even, heel even maar, bedenk ik mezelf hoe het zou zijn om een relatie te hebben met de man naast me. Niet omdat ik het wil, maar puur om het uit te sluiten en om even gevoeld te hebben hoe het zou zijn. Iemand die zo dicht bij me is, waar ik wel lijfelijk contact mee kan hebben zonder nog een paar jaar te wachten.

Al snel schud ik het idee van me af. Nee, dat wil ik niet met deze man, dat is mijn type niet. Daarom kan ik het ook gelijk loslaten, dan is het ook klaar. Ik weet zeker dat ik het met deze man niet wil. Mijn Meester is het wachten waard. Ik berust me in mijn lot en ga een gezellige avond tegemoet met deze 2 mannen. Na de strandwandeling drinken we wat en praten we over bdsm en de scéne erom heen en hoe hij het beste contact kan maken met andere bdsm’ers.

De volgende dag vertel ik Meester over de strandwandeling. Hij stelt veel vragen, waarom ik de wandeling wilde en hij wilde ook alles weten van de onbekende derde.
Ik vertelde hem dus eerlijk over mijn gedachtegang en dan komt het. Hij wordt boos. Hij snapt het niet.
Hij snapt het dus echt niet. wat ik in mijn hoofd haalde en waarom.
Ik probeer het hem uit te leggen, dat ik alleen maar mogelijkheden uit wil sluiten. Dat het me rust geeft, dat het me bevestiging geeft dat ik de juiste keus gemaakt heb.
Dat ik gewoon wil weten en wil ervaren of iemand die afwezig is boven iemand kan blijven staan die aanwezig is. En dat Hij daarin juist grandioos geslaagd was.

Het duurt even, maar dan snapt hij het. Dan accepteert hij het ook en verbiedt hij het me niet om het weer te doen. Een stukje onzekerheid kwam bij hem bovendrijven, de angst om me te verliezen. Hij weet ook dat hij nu niet aanwezig kan zijn en de angst om me te verliezen aan iemand die wel aanwezig is, is er.

toch weet ik dat Hij er wel degelijk is en dat is genoeg voor mij.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie