Uit het dagboek van… rachab #blog22

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Ik heb interesse in je

Het is weer een dag om mannen te ontvangen voor seks. Deze dag begint rustiger dan normaal. Dat zint me niet. Daar heb ik een hekel aan. Mijn humeur daalt. Zoals ik kan stralen en opleven als ik het druk heb in dit vak, zo kan mijn humeur ook te gronde keren als ik het even stil heb.

In mijn werk liep ik altijd goed. Overal waar ik werkte, liep ik als 1 van de beste meiden. In sommige gevallen zelfs dé beste, wat tot ongenoegen ging van sommige collega’s.
Maar ik vaarde er wel bij, niet alleen financieel, maar ik voelde me er als een vis in het water bij.

Tot op een gegeven moment, aan het einde van deze twijfelachtige carriére, de markt instortte en ik van de 1 op de andere dag bijna niets meer verdiende, amper de kamerhuur binnen kon halen en sommige dagen niet eens. Niet alleen ik, maar mijn collegaatjes ook met mij. We probeerden andere locaties, maar niets hielp. Langzaam aan zakte ik weg in een diepe put. Er waren nog wat omstandigheden erom heen, het moest zo zijn. Alles stortte als een kaartenhuis in elkaar. En zo wilde het dat ik nog jaren lang nachtmerries had over mijn werk en dat ik niks verdiende. Zelfs nog járen later kwam die droom terug. Ik ging weer aan het werk, zocht een plekje achter het raam, maar er kwam geen klant, niet 1… járen later, elke keer dezelfde droom.. niet te geloven. Het was echt een trauma. Dat is raar he? maar het was echt zo. Dáár hield ik een trauma aan over, niet van het werk zelf, maar van het gébrek aan het werk. tja.. het zal je maar in je bloed zitten.

Deze dag begint slecht en dat terwijl de andere dagen hiervoor echt druk waren, dan heb ik het er het meest moeilijk mee. Ik probeer me zelf erover heen te zetten, tot kalmte te manen. Ik kijk of Meester nog wakker is. Dat is hij , gelukkig… Ik zeg het tegen Hem.. ik zoek steun. Hij wil weten hoe ik eruit zie. k stuur een foto.
“ja niet om het een of ander rachab. Ik wil gewoon eerlijk zijn, maar je hebt er beter uit gezien”
ik snap niet wat hij zegt, hoe kan dat nou? ik had het er nog met mijn vriendin over. Ik had mijn gezicht behandelt de dag ervoor en die zag er daardoor weer een stuk strakker uit, het pakje wat ik aanhad stond leuk, mijn haar en make-up zat goed.. ik dacht juist dat ik er best okay uit zag die dag. en dan zegt Meester dit? Ik raak licht van slag en probeer te achterhalen wat er mis is.
“rachab ik wil niet zeggen dat je er rot uitziet, maar ik bedoel alleen maar te zeggen dat je er béter uit gezien hebt, ja dat is gewoon éérlijk rachab en je wilt graag dat ik eerlijk ben toch?”
De onzekerheid slaat toe .. waarom dan? ligt het aan mijn kleding? mijn haar? Ik pieker me suf.
Dan zegt hij iets wat ik helemaal niet meer snap.
“rachab ik heb interesse in je. en als ik een andere man tegenkom die interesse in jou heeft, dan zorg ik dat die oprot,ver weg.”

Het duurt even en ineens valt het kwartje en app ik hem terug
“He klootzak!! en ik stink er volledig in he!!!! nu snap ik het ja en ook dat verhaal over je ‘interesse’ oh oh oh wat heb jij zitten lachen weer!”

Ik weet nog dat ik hem ooit toevertrouwde over mijn tijd als raamprostituee, dat ik me heel onzeker ging voelen over mijn.. uiterlijk.. als ik het even rustig had. Dan bleef ik me omkleden en in de spiegel kijken of er soms iets niet goed zat die dag ofzo?
oh oh oh die Klootzak, gebruikte dat gewoon tegen me en ik, ik hapte weer volop. en Hij? Hij genoot er natuurlijk weer volop van.

“Het is zo makkelijk rachab… bij jou en daar hou ik van, want ik ben best een luie Sadist” zegt Hij.

zucht. Gelukkig kreeg ik het daarna gewoon weer lekker druk.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie