Uit het dagboek van… rachab #blog26

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gratis

“Hmm ik wil Uw slavin zijn Meester” roep ik enthousiast uit in mijn opwinding
“Oh zo.. is dat zo? Hmm bieden de slavinnen zich, vandaag de dag, vrijwillig aan?” zegt Hij
“Ja..” houd ik vol
“Okay, dus dan hoef ik er niet voor te betalen he? Die krijg ik gewoon gratis?” vervolgt Hij
“Ja, zeker weten ja ja ja!!!” zeg ik enthousiast
“Oh das mooi. Gratis slavin.. Gratis hoer…” Het is stil. Hij kijkt bedenkelijk en ik voel de bui alweer hangen… langzaam vertrekt mijn gezicht, van enthousiast, naar een quasi boze grimas
“Wat was daar ook weer mee? Daar was toch iets mee?? Gratis hoer.. Gratis neuken. Het klinkt wel heel aanlokkelijk, maar ergens heb ik het idee dat er iets mee was… Wat was dat ook weer” ik zie de zelfverzekerde grijns op zijn gezicht weer groeien..

“Grrrrrr” stoom uit oren komt.. Langzaam maar zeker en Meester is weer in zijn nopjes, want die heeft me weer waar Hij me hebben wilt. lol

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie