Uit het dagboek van… rachab #blog29

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Kwartje valt

Na hele lange tijd valt er een kwartje hier. Wie kan zich nog het verhaal herinneren van Meester en mij waarin hij zei “Ik hou niet meer van je” ik helemaal over de rooie ging, mijn ogen al uit mijn hoofd huilde en hij naderhand zei “maar ook niet minderrrr!”

Veel mensen vonden het over ’the edge’. Dat was het ook wel een beetje, maar feitelijk zei hij niets verkeerds. Dus daarom kón ik het hem niet kwalijk nemen. Ik vatte het zelf verkeerd op.
Dat was de truc er juist van, gewoon een keislimme zet dus, waar ik niks meer tegenin kon brengen.

Een paar hoofdstukken geleden vertel ik dan hoe ik Meester steeds laat schrikken als ik hem zeg dat ik van hem hou?

Nu daar was ik met mijn zusje over aan het praten. Ik deed haar voor hoe ik het tegen hem zeg en ze zegt ook van “Nou als je dat zo tegen hem zegt als dat je nu doet?? Meester???Dan is het net inderdaad of je gaat zeggen dat je je biezen wilt gaan pakken en weggaat”

Daar was ik me helemaal niet van bewust. Totaal niet, maar het is wel zo en elke keer als ik het tegen Meester zeg, schrikt Hij zich dan ook rot.
Ik zeg niks verkeerds, maar Hij denkt elke keer van ‘Shit, nou zullen we het krijgen”
om elke keer weer enorm opgelucht te zijn om het ‘h’ woord te horen voor de 1001e keer en ik doe het niet 1x op een dag, ik doe het tig keer op een dag.
Zo ben ik.. mijn liefde is heel intens. Dus ik vraag eerst zijn aandacht, alsof ik iets heel erg serieus en belangrijks te vertellen heb, maar dat is het ook! Het is ook heel erg serieus en belangrijk!
Elke keer schrikt hij zich de pleures en dat is nog steeds zo zei hij pas, na ruim 1.5 jaar nóg steeds. Tegelijkertijd is hij enorm onder de indruk dat die gevoelens zo diep zitten en ik dat bij hem los kan maken. Hij weet dan elke keer weer, dat hij me echt niet kwijt wil.

maar het was dus ook, ruim 1.5 jaar geleden, dé aanleiding voor zijn kutgrapje.
Eindelijk snap ik waarom hij het toen deed en hij, snapt ergens wel dat het te ver ging, maar inmiddels ben ik ook aan zijn kutgeintjes gewend, dus zou ik er nu ook niet meer zo heftig op reageren als toen. Zelf ben ik gestopt met het op die manier te zeggen dat ik van hem houd, voortaan zeg ik gewoon “ik houd van Je” en dat echt heel veel keertjes op een dag.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie