Uit het dagboek van… rachab #blog30

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Twee Dominanten onder elkaar

Ik voeg Meester toe bij het gesprek met een bevriende Dominant en dat werd natuurlijk al snel dikke mik tussen die twee, ten koste van mij.. pfff wel weer gelachen lol.

Ik begon over kippen, Meester maakte er chickies van, onze bevriende Dominant begon over schapen. Meester vroeg zich af of schapen soms minder zeurden als mensenteefjes, zodat hij er wellicht één in kon ruilen. De bevriende Dominant gaf aan, dat mensenteefjes ook niet zeuren, zolang je de hormonen maar goed door laat stromen.
Meester zei toen dat Hij dan het probleem bij mij waarschijnlijk wel gevonden had en vroeg zich af of een klysma dan zou helpen. Aangezien een klysma bij wel meer verstoppingen helpt.
De bevriende Dominant vond het grappig om te zeggen dat dit wel meer voorkomt bij teefjes die geworpen hebben en dat een klysma inderdaad een poging waard is.

Nou ja, ik viel dus allang stil en zij hadden de grootste lol samen. I don’t want a klysma!!! Voortaan houd ik ze beter uit elkaar, die twee. Note to myself: “geen Dominanten met elkaar in contact brengen, want ze brengen elkaar op ideeën en daar ben ik de dupe van”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie