Uit het dagboek van… rachab #blog32

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Niet boos meer

Om dit soort gevallen ben ik blij dat we gemeenschappelijke vrienden hebben. ik wil hem namelijk wel geloven, maar het kan niet zomaar. Daarvoor heb ik al teveel meegemaakt, dus ik zoek de vrouw op van de man waar Meester ook wel mee speelt. Ze noemt zich annadel.

In het begin hadden we niet zoveel contact, maar dat groeit steeds meer. Uiteindelijk wordt zij ook mijn ‘zusje’ als we allemaal bij elkaar zijn. Meester mag ook met haar spelen en zij kent hem dus heel goed.

Alleen kom ik net op een slecht moment met mijn vraag. Ze was zelf even in conflict met haar Meester over iets. Ze wilt me heel graag helpen en zegt dat ze eerst mij helpt en dat we dan over haar conflict praten.
Dus ik vraag haar hoe het zit met die armband. Ik voel dat ze nog zo in het conflict vastzit dat ze even denkt dat ik me aanstel.
Dat geef ik aan en ze zegt dat het klopt, maar dat het voor mij echt is en ze het niet zo bedoelt. Dat het puur door het conflict tussen haar en haar Meester komt, welke haar nu zo hoog zit.

Hmmm ook met haar heb ik dus blijkbaar een sterke band, ook al is de afstand zo ver. Ze kan eigenlijk heel kort zijn. Hij is echt gek op mij en haalt altijd grapjes uit maar bedoelt dat niet zo rot. Dat het zeker niet zo is dat hij 1 grote grap met me uithaalt, maar wel degelijk serieus is met me.

Dat is eigenlijk genoeg voor me, als zij dat zegt heb ik het idee dat het wel goed zit. In het begin klikten annadel en ik nog niet zo goed. We hebben ook wel eens wat woorden gehad. Langzaam maar zeker wordt de band steeds beter tussen haar en mij en wil ik haar graag ontmoeten. Ze is knap, slank, lang zwart haar en ze heeft een mooi figuur.
Ze is masochistischer als dat ik ben en ze heeft wat minder met uitgeleend worden als dat ik heb, maar we respecteren elkaar zoals we zijn.

Dan komt ze met haar probleem aan. Haar Meester heeft wat geflikt bij haar, iets waarvan hij wist dat ze er een hekel aan heeft. Dat was nog zacht uitgedrukt zegt ze. Ze snapt niet waarom hij dat doet.
Ik kijk of ik daar misschien wat informatie over door kan krijgen via mijn gevoel en dan zeg ik het volgende: “Hij voelt zich belemmerd ergens door, heeft dat aangegeven bij jou, maar het kwam niet bij je aan. Daarom greep hij naar dat, waarvan hij wist dat je er echt een hekel aan hebt. Niet de juiste manier, maar wel heel herkenbaar dat heb ik zelf wel vaker meegemaakt ook.”
Ze denkt even na…” Belemmerd??? Ach ja ! Verdraaid!” Ze herkent het.
Daarna voel ik dat ze gelijk even inzinkt. Dat dit haar het gevoel geeft dat het wéér haar fout is.
“Nee dat is het niet, Hij moet leren om duidelijker te zijn. Hij had het wel aangegeven maar niet duidelijk genoeg, daarom kwam het niet bij je aan, naar zo’n methode grijpen is niet okay” vind ik.
ik geef haar advies om er samen goed aan te werken, want dit kan anders niet lang goed gaan zo. Communiceren is zo belangrijk in een relatie. Leren luisteren, maar ook leren gehoord te worden en dat grijpen naar maatregelen als ‘jij doet dit bij mij, dus doe ik dit bij jou’ not-done zijn. Onvolwassen ook.

Ze vraagt of ze hem ons gesprek mag laten lezen en dat vind ik prima. Ze is blij met mijn hulp en ik met die van haar. ik hoop dat we snel met zijn allen bij elkaar kunnen zijn.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie