Uit het dagboek van… rachab #blog36

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Elke dag

Tegenstrijdige gevoelens. Daar ben ik wel al bekend mee. Dit is weer zo een mooi voorbeeld ervan die iedereen ook kan begrijpen, daarom wil ik hem delen.

Mijn Meester en ik. De dagen die voorbij gaan. Die geven me gemengde gevoelens. Elke dag sluit ik af met de gedachte “weer 1 dag dichter bij elkaar”, maar tegelijkertijd voelt het ook wrang en doet het ook pijn, want

“Elke dag is 1 dag dichter bij elkaar, maar elke dag mis ik Je ook 1 dag meer.”

en dat gemis, houdt me soms erg bezig. Hij is er wel heel veel voor me, maar soms wilde ik dat hij naast me liep, zodat mijn omgeving ook kan zien dat er iemand is. Op dat soort momenten mis ik hem het meeste.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie