Uit het dagboek van… rachab #blog38

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Zetpillen

Ik ben bij de drogist om een pakje zetpillen te kopen. Zoals gewoonlijk vraagt de cassière of ik vragen heb over het geneesmiddel. Het is een standaardvraag, welke ze verplicht moet stellen, maar inwendig lach ik, want hé, stel voor dat ik daar vragen zou gaan stellen over het gebruik van die zetpillen, middenin die winkel met een rij wachtenden achter mij.

Al snel deel ik mijn binnenpretje met Meester.
Hij reageert met: “oh, ik zou zeker gevraagd hebben in welk gat je die pillen moet stoppen!”
Ik: “Nee he Meester hou op! Hahaha”
Hij: “Ja natuurlijk zou ik dat vragen, want je hebt zoveel gaatjes, moet ik toch weten waar die in moet of niet soms?”
Ik:”maar Meester dat doet U toch niet. Dat doe ik toch zelf zeker?”
Hij:”Nee mijn vrouwtje kan dat niet zelf. Dat soort dingen moet ik altijd doen. Ik moet altijd haar gaatjes volstoppen.”

Ik lig alweer in een deuk van het lachen, zie het alweer helemaal voor me en Hij brengt het altijd zo droog ook nog.
“Ja rachab nou niet zo zeuren, want je zeurt al vaak genoeg als ik hem in een verkeerd gat stop . Krijzen huilen kermen… Dus ik zou dat gewoon netjes vragen … Voor de zekerheid… Kan ik er ook geen gezeur mee krijgen. Is het weer niet goed. “

Pis in mijn broek inmiddels. Lol.
Hij: “Heeft u er ook nog luiers bij misschien?”

Hihihi houd van Hem

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie