Uit het dagboek van… rachab #blog4

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meester en ik

Een beetje afstand doet ons wel goed, vind ik dan.
Meester paait zo nu en dan om aandacht. Een grap hier en een grol daar, toveren toch wel steeds weer een glimlach om mijn mond.

En af en toe een pesterijtje natuurlijk. Ook die kunnen niet uitblijven, soms toch weer tot vervelends toe. Dan gluurt hij blijkbaar weer mee op de cam en dan komt er weer een commentaar op mijn mobiel, waar ik mee bezig ben.

“Ohhhhhh JIJJJ kap nou eens een keer” zeg ik dan quasi boos, want echt boos ben ik niet snel op hem. Daarnaast, weet ik dondersgoed, dat hij juist doorgaat als ik zeg ‘kap ermee’ . Ja, ik leer hem al steeds beter kennen. Dus ik let wel op mijn woorden.
Als ik zeikerd zeg, dan ‘pist’ hij me onder. Als ik ‘kap nou’ zeg, dan gooit hij er een schepje bovenop evenals ‘bedankt’, want daar heeft Hij ook een hekel aan. “Ben niet je bediende” zegt Hij dan.

Af en toe zit ik dus na te denken over wat ik moet zeggen, want sommige reacties zitten zo ingebakken. Wat dus tot gevolg heeft, dat ik er het ene moment goed over nadenk, maar een andere keer het niet meer weet en dan maar gefrustreerd toch alles eruit gooi wat Hij me verboden had.

Dan zegt hij weer zoiets als:
“Het was de wonder dat ze tarten kon, want dat is rachab”

“Dé wonder, in plaats van ‘geen’ wonder, moet Je nu alles omdraaien?” vraag ik hem

“Ik moet niets, jij daarentegen moet heel wat.. dat schoonmaken bijvoorbeeld, dat kan best naakt hoor rachab”

ik doe de gordijnen dicht en doe wat hij van me vraagt.

“Papsoortig hoor rachab, erg papsoortig”

ik hou wijselijk mijn mond 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie