Uit het dagboek van… rachab #blog42

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Paaldansleraar

Meester vindt het geil om me naakt, in allerlei posities te zien. Dus het paaldansen vindt hij heerlijk om te zien. Dan doe ik de oefeningen naakt, in de paal voor hem.

Pas geleden had ik dan een leuke nieuwe oefening geleerd. Ondersteboven in de paal hangen met een spreidstand. Nou dat was spekkie naar het bekkie voor Meester. Dat moest ik dus gelijk voordoen, naakt.

Dus zo gezegd zo gedaan. Cam aan en die spreidstand, ondersteboven.
Meester baalt dat hij er niet bij kan zijn om het beter te zien en dus zegt hij :” Ik zou er met een zweep bij moeten staan, om je benen verder uit elkaar te meppen. Wijder die benen wijd.. Ik ben ook een hele goede paaldansleraar hoor, ja echt een hele goede”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie