Uit het dagboek van… rachab #blog43

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wat heb je geleerd slettende vrouw?

Lang geleden, (heeeeel lang geleden :P) toen ik nog jong was, toen ik nog niet wist dat niet alle mannen op seks beluste monsters zijn, maar dat ze ook gevoelens voor me konden krijgen, toen had ik nog niet goed door hoe ik daar mee om moest gaan en heb ik wel eens wat harten gebroken.

Vrijdagavond was altijd discozwemmen steevaste prik. Ik ging met mijn vriendin naar het zwembad en daar zoende ik de ene jongen na de andere. Stiekem in het kleedhokje mijn tieten laten zien en mijn kutje laten vingeren in het bubbelbad. Geil vond ik dat en ik voelde geen ene flikker voor die jongens, het was gewoon kijken hoeveel jongens ik kon krijgen, geil en klaar.

maar er was 1 jongen die een beetje achter me aan bleef lopen en die een soort van verkering aan me vroeg. Ik zei dat het goed was, ook al meende ik dat niet echt. In het kleedhokje klooiden we wat aan. Hij vingerde mij en ik trok hem af. Een week later zou ik hem weer zien. Dat gebeurde en we klooiden flink aan, dat was leuk. Ik probeerde, achter zijn rug om, ook nog wat met zijn vriendjes te klooien. Zo was ik, ik maakte me er niet druk om en voelde geen verplichtingen naar mijn ‘vriendje’.
Het lukte alleen niet echt, want ze respecteerden hun maatje. Dat vond ik niet zo leuk en die jongen ging me dus vervelen, want nu kon ik niet meer met andere jongens flikflooien en geilen en dat vond ik echt niet leuk. Ik wilde gewoon lekker sletten en niet netjes het meisje van 1 jongen zijn. Ik voelde me ineens beperkt in mijn vrijheid.

De volgende week was hij er weer. Blij om me te zien. Ik probeerde hem te ontlopen, maar dat lukte niet zo goed. Intussen was ik hem spuugzat, ik zag hele leuke jongens lopen waar ik nog niet mee gezoend had en nog niet mijn groeiende tietjes aan had laten zien en me nog niet door had laten vingeren in het bubbelbad en mijn kut werd nat en heet bij die gedachte om dat eens te gaan doen..

Ja zo was ik dus echt.. in mijn jonge jaren. wat dat betreft ben ik toch wel een beetje veranderd. Dingen anders gaan zien. Gaan begrijpen dat mannen ook gevoelens hebben, iets wat ik gewoon echt niet wist toen en daar ben ik rekening mee gaan houden. Iemand kwetsen dat vind ik echt niet leuk. Dat hoort niet bij mijn geile spelletjes. Ik word nooit een meisje voor 1 man, dat zit niet in me, maar ik houd er wel rekening mee dat ik een man zoek die daar ook op geilt en niet eentje die wel graag een monogaam net meisje wilt, want dat ben ik gewoon niet, nooit geweest en wil ik ook niet worden.

Maar goed, hij bleef achter me aanlopen en we belandden weer in het kleedhokje om ons om te kleden aan het einde van de avond. Ik besloot dat dit echt klaar moest zijn en ik zei tegen hem:”ik wil je wat vertellen”
hij zei:”Ja ik ook”
ik zei :”Oh okay nou vertel maar dan” met het idee dat hij dan beter eerst kon.
Hij zei:’Het is wel een heel gevoelig verhaal”
ik zei : “Oh laat mij dan maar eerst” ik voelde de bui al hangen en dacht, nee laat me het gewoon uitmaken
Hij zei:”Nee joh ik vertel het wel eerst”
ik zei:”Joh laat mij gewoon . ik ben zo klaar”
Hij zei :”Nee ik ga echt eerst.”

Toen kwam het eruit. Hij had ooit een operatie gehad aan zijn balzak en mistte een bal en dat lag heel erg gevoelig bij hem. Hij schaamde zich ervoor en de meisjes maakten het er steeds om uit met hem.
Het kon me geen zak schelen echt niet. 1 bal meer of minder. dat vind ik niet interessant. Ik reageerde meelevend en begripvol en vond het erg sneu voor hem dat die meisjes het steeds met hem uitmaakten erom.

Alleen…
ik stond op het punt om het uit te maken met hem, maar echt niet om die ene zaadbal die hij mistte! pffff heb ik weer.

Hij :”Je reageert zo lief, je bent echt een lieverd.. wat wilde jij nu zeggen?’
ik:”Laat maar…”
Hij :”Nee zeg nou”
en ik :”Nee laat nou maar. komt nog wel” Ik besloot het een weekje uit te stellen ofzo. Ik kon daar nu niet meer mee aankomen.
Hij:”Ik heb het ook gezegd dus jij moet ook nu!”
ik:”Ja, straks als ik aangekleed ben”
ik kleedde me aan en baalde… nu kon ik het niet uitmaken.
We fietsten samen weg met mijn vriendin en zijn vrienden en hij bleef doorhameren.. wat wilde ik nou zeggen.
Dus toen zei ik het toch maar :”Ja jeetje. Het is echt niet om wat jij me vertelde, want ik wilde het zeggen voor jij met dat verhaal kwam, maar ik wilde het uitmaken”
Hij keek me aan met ogen of hij water zag branden en fietste overstuur huilend weg. Het was echt heel sneu. Ik voelde me vreselijk.
Hij kwam een paar keer terug en sprak nog met me. Hij kon het niet geloven.
“Ja maar, ik wilde het echt al uitmaken daarvoor, het is echt niet om wat jij me vertelde.”
maar misschien dat hij dat alleen nog maar erger vond, bedenk ik me nu. Dat hij eindelijk een meisje gevonden had die het niet erg vond dat hij een bal mistte en hem toch niet wilde, maar jeetje, ik kende hem net 2 weken en van die twee weken was het de 2e dag dat ik hem überhaupt zag, bij het vrijzwemmen, twee uurtjes…

Ik heb hem nog geprobeerd te troosten. wel 100x gezegd dat het me speet en hem gezegd dat hij heus wel een lieve vriendin vindt die beter voor hem zou zijn als ik, want dat hij heus wel een leuke jongen was…
Dat stelde hem min of meer gerust…daarna heb ik hem nooit meer gezien.

“Wat heb je geleerd slettende vrouw?”
“Nou niet zo snel ja te zeggen op verkering en duidelijk zijn van tevoren dat ik een sletje ben en dat ze beter niet zomaar verliefd worden op me als ze niet echt van sletjes houden, want uiteindelijk wil ik gewoon lol hebben en niet iemand pijn doen”

Ik hoop dat hij gelukkig is. Gelukkiger als ik nu.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie