Uit het dagboek van… rachab #blog47

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Met rente

Ik doe weer iets wat Meester niet zint. Dus hij staat alweer klaar met zijn notitieboekje. Ik gaap nog een keer.. ver van m’n bed show toch?

“Zou Jij nou ook niet liever hebben, dat Je het gewoon gelijk kon incasseren?” vraag ik
“Nee hoor , dit gaat met rente, levert uiteindelijk meer op” zegt Hij sarcastisch lachend
“Met rénte?” vraag ik geschokt
“Ja wat dacht jij dan? Dat je er zo makkelijk van afkomt? Natuurlijk reken ik rente” zijn evil grin doet me licht huiveren.

Het gapen laat ik toch maar even achterwege.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie