Uit het dagboek van… rachab #blog49

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wat vind je daarvan?

Meester wijst me op een plaatje op internet. Twee meisjes in strakke witte doorschijnende t-shirtjes. Armen op de rug gebonden en monden afgeplakt met ducttape.

Meester vertelt:
“vind ik geil. Lekker met die tietjes spelen. In knijpen en kneden en ze kan dan niets doen om het te stoppen en haar mondje lekker afgeplakt met ducttape, ze kan dan lekker ook niks zeggen.. wat vindt jij daarvan?”

“hmm geil” zeg ik

“Houdt je klep dicht! Ik zeg net dat ik het geil vind dat ze niks kan zeggen en dan ga jij toch niet wat zeggen? dan heb je het toch niet begrepen of wel dan? 😉 “

hahahaa… 😀 …

moet zo om Hem lachen altijd.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie