Uit het dagboek van… rachab #blog5

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Niet voor de poes

‘rachab, ik heb in sommige dingen ook wel wat geleerd hoor. je bent niet voor de poes.’ zegt Hij tegen me
“Ow okay? pittig bedoel Je? hou Je daar wel van?” vraag ik
“Ja, je bent af en toe een pittige tante en ja daar hou ik wel van, wat tegengas. Wat ik al zei. Niet voor de poes, en lekkerste poesje ooit ook.. hmm en nu we het toch over poesjes hebben.. rachab? mag ik dan ook even gelijk zien waar we over praten? Nou ?? Wat denk je ervan?”

hahaha dat gebeurt niet 1 keer, maar héél vaak en vrijwel altijd ga ik glunderen van oor tot oor.
Als ik scheld met ‘kut’ bijvoorbeeld, dan ook.
“Kut? Ja is kut he? Ja erg kut hoor, mag ik dan gelijk even zien dat kutje? Dan weet ik ook waarover we praten he? Moet ik even zien dan.”

lolll

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie