Uit het dagboek van… rachab #blog50

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De slimste keus die je ooit gemaakt hebt

De slimste keus die je ooit gemaakt hebt.

Meester plaagt me altijd heel erg. Pestkop is het, met een hoofdletter P.

Dat ik niet dom ben, weet ik best wel. Ik heb zelfs last van de symptomen van een hoogbegaafd persoon. Verschillende IQ-testen (nee niet de Einsteinfacebooktestjes :P) gaven al een IQ aan van rond de 130. Desondanks doe ik soms erg domme dingen. Soms ben ik wat chaotisch, warrig en dan doe of zeg ik ineens dingen die niet doordacht zijn en dom overkomen.
Meester pest me daar dan ook erg graag mee. Elke keer weer. Hij laat geen moment voorbij gaan waarop hij kan zeggen:
“Goh en dat voor zo’n slim meisje”
“Goh rachab dat had ik niet verwacht van je, zo’n slim meisje”
“Goh rachab, kom je daar nu pas achter?? Dacht dat je zo.. slim .. was??”

Pfffffffff gaar word ik ervan af en toe. Meestal slijm ik maar een eind weg:
“Maar niet zo slim als U Meester” Dat is ook wel waar. Hij is slimmer, zijn IQ is nog veel hoger vastgesteld.

Deze keer zei ik:
“U wilt toch niet zeggen dat het dom is dat ik met U wil trouwen Meester?”

“Nee hoor rachab, dat is de meest slimme keus die je ooit gemaakt hebt (evil grin)” reageert Meester vlotjes.

Oh damn… okay ik kan echt niet tegen Hem op 😉 Love Him, precies wat ik nodig heb 🙂

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie