Uit het dagboek van… rachab #blog51

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Moeilijk

We zitten in een dieptepuntje. Ik klaag weer steen en been dat ik hem mis en het nog zo lang gaat duren.

Soms mis ik gewoon een man naast me. Een man die me kan helpen met wat zware klusjes. Een man waarbij ik in zijn armen kan schuilen, die het voor me opneemt.

“Ik mis Je” zeg ik tegen hem
“Hi. ik jou ook, maar weet al wat je gaat zeggen. Heb ik nu geen zin in” zegt Hij
“Hoe bedoel Je?” vraag ik
“Dat je het zat bent, maar alsof jij de enige bent in dit schip” zegt Hij
“Ok” zeg ik.. wat moet ik anders nog zeggen
“Iss dat alles wat je te zeggen hebt 😉 ” vraagt Hij
“Ja, de rest mocht niet van Je :D:D:D” zeg ik
“Oh zo, ben je weer braaf?” vraagt Hij
“Ja lol” zeg ik
“Okay, kleedt je maar uit en ga op je knieën rondjes kruipen en blaf als een geit” zegt Hij
“Hé dat kan niet!” zeg ik
“Wát weigeren???? “

Haha zoals gewoonlijk moet ik weer om hem lachen. Hij altijd met zijn geintjes. Maar het is wel een feit geworden. Het wordt moeilijker. Na 1 jaar en ruim 10 maanden, begin ik het nu toch wel echt zwaar te krijgen. Ik vraag me af of ik dit nog lang vol ga houden.
Daarnaast, heeft Hij wel weer helemaal gelijk. Hij zit in hetzelfde schuitje. Hij klaagt niet.. ik klaag steen en been, daarentegen.

Was ik maar wat meer zoals Hij. .. ??

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie