Uit het dagboek van… rachab #blog53

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Mijn schuld

Heb het weer op mijn heupen. Ben het weer ff moe en beu allemaal. Ja, zo ben ik gewoon. Ben geen persoontje van vaste rituelen en vaste gewoontes. Dat stompt me af, dat vind ik saai.
En af en toe dan bok en steiger ik er gewoon op los. Dat zit in mijn aard. Je hebt makke paardjes, die zetten nooit een stap verkeerd en je hebt paardjes die blijven onverwachte manoeuvres maken en pogingen doen om hun ruiter af te gooien. Ze lopen een tijdje braaf en ineens, uit het niets bokken en steigeren ze er op los. Zo één ben ik. Als je voor me gaat, dan weet je dat, want ik ben er eerlijk over. Ben geen makkelijk persoon, maar ik zet er wel een aantal dingen tegenover. Loyaliteit, eerlijkheid etc.
Het is waar de man voor kiest als hij met mij begint zeg maar.
Dus ik maak weer weinig tijd om met mijn Meester te praten, omdat ik het allemaal even weer niet zie zitten en ik het idee heb dat Meester meer kan doen om te zorgen dat we samen komen. Het is niet zo dat ik helemaal niet met hem praat, maar wel veel minder dan normaal. Ik kan het gewoon even niét opbrengen en Hij kan er weer niet tegen. Blijkbaar.

Op een zaterdagavond heb ik hem aan de telefoon. Hij is dronken.
“Je bent dronken” zeg ik
“Nie wahr…” brabbelt hij
“Je bent wel dronken. dat ben je een tijd niet geweest” zeg ik
“Ja okay dan. Zit nie zo lekkeur in me vel” zegt hij
“En dat is jouw schuld” hoor ik annadel ineens bozig op de achtergrond
“Wat!” zeg ik
“Oh kut ze hoort me. ze hoort me he?” hoor ik haar zeggen.

“Was jij dat annadel?” vraag ik
“Nee” zegt ze
“Nou niet liegen, je zei dat het mijn schuld was!” ga ik door
Het blijft ijzig stil.
“Oh nu zeg je niks meer he?” vraag ik
“Nee, maar ik had het niet door” zegt ze schamper
“Dat ik het hoorde?” vraag ik
stilte
“Leuk hoor” vervolg ik. “Dus zo denk je erover”
“Nee” zegt annadel zacht
“Wel! maar laat maar, ik wist wel dat het nooit wat kon worden tussen een vrouw en mij. Hoe kon ik ook zo stom zijn om dat te denken! Laat maar, ik zoek het hier wel weer in mijn eentje uit!” zeg ik verdrietig. Ik hang de telefoon op en Meester komt op de chat. De vele tikfouten die Hij maakte, heb ik even achterwege gehouden 😉

“Nee he, je pakt het weer te zwaar op, kom op” zegt Hij
“Niet! laat me maar, jullie hebben elkaar daarzo en ik ben hier in mijn eentje. Dus ja jullie worden hecht en ik hang er buiten, wat verwacht ik nou ook!” jammer ik
“Weh weh” zegt Meester
“Wat weh weh?” vraag ik
“Gewoon je jankt wel erg vaak. Oh ja daar hou ik van hahhahaa” zegt Hij, “neuken? ;)”
dat probeert hij altijd, om het weer luchtig te maken.
“Nee!” zeg ik
“Okay serious business. whats up babe” zegt hij
“Daar trap ik niet in. Dat ken ik. Tegen mij belangstellend doen en dan straks tegen hun zeggen dat je gek wordt van die bitch zeker” zeg ik. Uit ervaring weet ik dat het vaak zo gaat.
“Nee, dat is waar, maar ik meen het wel hoor” zegt Hij
“Ja beiden kanten uit zeker” zeg ik
“Nee hoor een kant uit” zegt Hij
“Welke dan” vraag ik
“Naar die van jou natuurlijk en dat naar de andere kant doen we alleen om gezichtsverlies te voorkomen.” zegt Hij
“Ja nou, dan trouw je lekker met al die mensen!” zeg ik
“Nou das een dingetje rachab. Die willen niet met me trouwen, jij bent de enige 🙂 😛 das één dingetje. Ik mag er maar met 1 trouwen, dat is het 2e dingetje en het 3e dingetje was ehhhh. Oh ja, mensen behandelen me zo, zoals ze over me denken, das het 3e dingetje. Dus weinig kans dat ik daar iets aan verander.”
“Fuck YOu met die drie dingetjes dan ” zeg ik recalcitrant
“Nou ik fuck liever jou met die drie dingetjes” zegt Meester
“Hahaha. nee rot maar op. ben er klaar mee” zeg ik
“Klaar mee? alweer?” vraagt Hij
“Hier dat is nog zoiets he. Als ik zeg dat ik er klaar mee ben, denk jij voor altijd, maar ik bedoel voor dit moment en ik weet niet hoe lang dat duurt.” zeg ik

“Luister rachab, ik ga dit 1 keer vriendelijk zeggen en dan ga je echt wat meemaken met je stijve kuttekop. je praat dit nu met me uit. Nee is geen optie, dus ja! begrepen?” zegt Hij
hij vervolgt:
“Ik ga het je nu uitleggen. annadel maakte zich zorgen om me. Die ziet me hier in een lastig parketje zitten. Kan je het je voorstellen? parketvloertje en je Meester daarop, get the picture? Zit ik dus in een lastig parketje. Dat is 1 dingetje. 2e dingetje is dat Meester Leo óók ziet dat ik in een lastig parketje zit en Meester Leo wordt daar ook niet erg happy van en als Meester Leo niet erg happy is, dan delft annadel het onderspit en als annadel het onderspit delft, omdat jij het verdomd om met me te praten, dan wordt annadel ook een beetje boos op jou, maar dat was niet eens zo bedoeld, want ze weet ook wel, dat je het moeilijk hebt.”
“Okay, dus het is weer mijn schuld zogezegd” zeg ik zacht.
“Nou we doen hier wel ons stinkende best om ervoor te zorgen dat het altijd jouw schuld blijft JA en als je daar wat op tegen hebt, dan moet je inderdaad maar zorgen dat je ver uit mijn buurt blijft” zegt Hij.
“Hmmpfff, of dat een optie is” zeg ik
“Dus, moet annadel nog meer klappen opvangen, of ga je je gedragen?” vraagt Hij
“Okay ik gedraag me wel” zeg ik schoorvoetend
“Okay prima dan kunnen we praten” zegt Hij

stilte…

“uhm en dan blijft het stil?” vraag ik

“Ja, want als we kunnen praten, dan hou ik mijn bek dicht. dat wist je toch al of niet?” zegt Hij
Pfff die eeuwige muppetshow die hij opvoert. lol

en of we dus kunnen knallen met zeven oceanen tussen ons 😛

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie