Uit het dagboek van… rachab #blog54

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Jarig?

Hmm ik heb een geile bui en dat zal Meester weten ook. Voor de webcam kleed ik me langzaam uit, terwijl ik allemaal geile dingen zeg tegen Meester.
“hmm Geile Kanjer. Geile Knappe Intelligente Man bent U ook.” ik ben helemaal op dreef en in een gewillige geile submood, terwijl ik mijn kutlipjes opentrek voor Meester om hem er goed zicht op te geven.

Zijn ogen fonkelen en gretig loert hij naar alles wat ik hem laat zien.

“Hmm ik ben vast jarig vandaag! Dat is het toch? Ben ik jarig???”

hahahaha lig ik weer in een deuk.. typisch Meester

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie