Uit het dagboek van… rachab #blog55

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Schat ik word gek van je!

“je wórdt gek van me? Dat kan niet. je bent al zo mesjogge als een deur. Of nee als een stoeptegel. Oh ja stoeptegel die houden we erin” (noteert: rachab is zo gek als een stoeptegel)
“Oh jee heb Je weer zo’n bui?” vraag ik
“Ja, heb je er wat op tegen?” vraagt Hij
“Ja, heel veel” zeg ik
“Mooi dan ga ik nog even door” zegt Hij
“Dat weet ik” zeg ik
“Dat weet je? waarom doe je het dan?” vraagt Hij
“Gewoon, misschien omdat ik van Je houd, zoals Je bent” zeg ik
“Bah, slijmbal ben je ook he” zegt Hij
“Nee ik begrijp Je gewoon” zeg ik lachend
“Begrijpen?? Was ‘t maar waar! je begrijpt geen snars van me. Dat is het nou juist” zegt Hij weer op zijn eigen theatrale manier, waardoor ik dus alweer in een deuk lig.
“Schat toe.. ik word alweer helemaal gek van je. ik voel zo hoe al die energie uit me loopt. hahahaha, moet zoooo om Je lachen!” zeg ik.
“Vindt je dat grappig? Is dat grappig dan? Het is bloedserieus en helemaal NIET grappig dat je geen snars van me begrijpt” houdt Hij stug vol.
“Oh Schat. hahhahahahaaha. geloof Je ‘t zelf? hahahhaaha” lach ik mezelf intussen blauw.
“Dat niet nee, maar toch. haha” zegt Hij
“Waar haal Je het vandaan Man? Als je zo’n bui hebt, dan ga Je ook maar door. ik bedoel, ik kan ook wel eens scherp uit de hoek komen, maar Jij, Jij kan blijven gaan” zeg ik verbaasd en nog hikkend van mijn zoveelste lachstuip.
“Ja, en dat is met alles zo he. Dat is met alles zo. Dat ik kan blijven gaan. Zo dan weet je dat he. Dan weet je dat.” het is even stil en dan
“En trouwens. nu we het toch over je kutje hebben. mag ik dan ook even datgene zien waar we over praten?”

Ja hoor we zijn er weer. Linksom of rechtsom, uitkomst hetzelfde 😉

Hahaha 😀

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie