Uit het dagboek van… rachab #blog56

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Samen een bank uitzoeken

Internet is ideaal. Anders had onze relatie nooit zo ver kunnen gaan. Zelfs bij het uitzoeken van een bank kan ik hem betrekken. Weet alleen niet of hij er zo blij mee is 😉

Het gaat er nogal chaotisch aan toe als ik wat nieuws uitzoek. De linkjes vliegen hem om de oren en ik spring van de hak op de tak.
“Te duur” “Niet mijn kleur” , ” wat vindt Jij?”

Meester wil best wel helpen hoor, maar op een gegeven moment is hij het spuugzat.
Winkelen is niet echt zijn ding, blijkt. Hoe verrassend eigenlijk 🙂

“rachab, ik kan geen bank meer zien!” ‘schreeuwt’ Hij uit over de chat.

“Ja Schat ben bijna klaar.” zeg ik
“Oef nooit gedacht dat ik blij zou zijn om dát te horen.” zegt hij

Haha…we zijn er weer 😉

En als we klaar zijn zegt Hij:
“Ik vind die banken leuk voor één ding en dat is om je hard op te nemen.”
ik lach en hij vervolgt:
“Ik had me dan ook voorgenomen om je op elke bank naakt voor te stellen, die je stuurde. Om het wat aangenamer te maken voor mezelf.”
“Okay okay” zeg ik glimlachend
“Maar op een gegeven moment werd mijn eikel schraal en was je nóg niet klaar” beklaagt Hij zich.
“Wen er maar aan Schat. Wen er maar aan :P” zeg ik lachend.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie