Uit het dagboek van… rachab #blog57

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Rozenkwarts

mijn Meester en ik zijn officieel twee jaar bij elkaar. Wat vliegt de tijd. Op de dag zelf hadden we zelfs nog wat ruzie. Had ook geen cadeautje gehad en hij liep ook weer te treiteren op een manier die niet leuk was.

Dus ik was weer even boos. Zeker omdat het op onze dag moest. Volgende dag kwam er toch een pakketje in de brievenbus. Klein maar fijn.
Maak ik het open zit er een ‘rozenkwarts’ in. Een mooie roze steen. Voor geluk en liefde staat erop. Zo lief.

Op internet zoek ik de verdere betekenis op en dan snap ik waarom Hij die uitkoos.
“Rozenkwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Het leert ons onszelf te accepteren zoals we zijn, zodat we anderen ook kunnen liefhebben om wie en wat ze zijn.”

Onvoorwaardelijke liefde. Daar vraagt Hij altijd om bij me.
Onvoorwaardelijke liefde, dat is iets wat je de kinderen geeft, maar niet je Man, leg ik hem altijd uit.
Onvoorwaardelijke liefde, zou betekenen dat Hij alles kan maken en me toch niet kwijt raakt.
Onvoorwaardelijke liefde. Ik kan het benaderen voor Hem, zo diep mogelijk gaan voor Hem, maar dat echt bereiken? Nee, het zou erop kunnen lijken, wanneer Hij bepaalde grenzen niet zal overschrijden. Het zal zo kunnen lijken, maar echt onvoorwaardelijk is het niet. Dat kan niet.

Naast deze mooie betekenis, houd ik niet zo van het krijgen van een bosje bloemen. Dat weet Hij ook. Rozen, dat zijn de enige bloemen waar ik van houd. Als ik dan toch bloemen krijgen moet, dan rozen.

Dus Hij gaf me een rozenkwarts voor onze 2-jarige anniversary. Geen bloemen, toch rozen.

Op de dag zelf, was ook nog een mooi momentje. Ik had het druk die dag en tussendoor had ik even tijd om met Hem te praten op internet. We keken tegelijk op de klok en het bleek precies de tijd dat we het officieel maakten. Hij feliciteerde me eerst en ik Hem daarna. Precies op hetzelfde tijdstip.

Mooie momenten zijn dat. Bevestigen voor mij dat dit klopt.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie