Uit het dagboek van… rachab #blog58

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Watching paint dry

Als ik ‘s avonds mijn collar wil verwisselen, merk ik dat ik wat uitslag heb. Ik ben overgevoelig voor metaal en de nopjes van mijn dagcollar zijn van metaal (waarschijnlijk nikkel). Hier en daar is de toplaag er wat afgesleten aan de binnenkant en dat zal dus die uitslag geven.

Gelukkig is Meester nog wakker, want het is weekend en kan ik hem dus inlichten erover. Dat ik vannacht mijn nachtcollar niet kan dragen, ivm de uitslag.
Nou dat is een probleem. Hij vindt het duidelijk niet leuk.
“Dan doe je hem maar om je been” zegt Hij.
Dus zo gezegd zo gedaan, ik slaap met mijn nachtcollar om mijn been.

“Maar Meester, morgenochtend kan ik ook mijn dagcollar niet om en die kan ik dan niet om mijn been doen. Dan moet ik het toch eerst gaan behandelen en dan even aflaten. mag ik toestemming alstUblieft?” vraag ik netjes.

Hij moppert wat.
“Alsof een beetje uitslag zo erg is.” begint Hij
“Ja Meester, straks wordt het nog erger en kan ik hem nog langer niet om.”
“Dan doe je hem maar om je middel morgenochtend!” zegt Hij en vervolgt “Oh nee daar ben je te dik voor.”
Ik moet lachen, haha mijn collar om mijn middel, ja ja, zou je nog willen ook volgens mij dat het paste.
“Vraag geen toestemming om je collar niet te dragen rachab, die zal ik je nooit geven. De gevolgen zijn gewoon voor jou, voor zolang als dat het duurt en ik wil dat je me op de hoogte houdt”

Dus zo gezegd zo gedaan. Die nacht slaap ik met met mijn ‘slutcollar’ om mijn been. Om mijn bovenbeen past hij niet helaas, die is te dik. Mijn enkel is te dun. Dus ik doe hem ergens om mijn kuit, waar hij al snel vanaf zakt. Elke keer als ik draai, voel ik die collar dus meebewegen in mijn slaap. Erg onhandig.

De volgende morgen word ik wakker en wil ik eerst douchen. Dus geen collar om. Dan ga ik de collars allebei eerst goed schoonmaken. Ik droog ze af met een handdoek en neem ze mee naar beneden waar ik de blanke nagellak op zoek, om de puntjes van de nopjes grondig in de lak te zetten.

Ondertussen houd ik Meester op de hoogte van wat ik doe. 1 laagje vindt Hij wel genoeg, want Hij vindt het alweer lang genoeg duren en het zint hem niks, dat ik geen collar draag.
Maar ik vind 1 laagje niet genoeg, want ik doe het liever goed, zodat het langer meegaat. Anders moet ik het straks opnieuw doen.
Dus er komt nog een laagje op en ik ga door met het huishouden. Onderwijl ik sta te koken, krijg ik ineens een berichtje van hem.
Dat het wel weer tijd is om mijn collar om te doen. Ik ga kijken naar mijn collar en ja hoor hij is inderdaad droog. Dus snel doe ik hem om en stuur hem een foto.
“Hoe wist Jij dat die droog was?” vraag ik hem
“Gewoon, ingeving, intuïtie, of misschien gewoon iets van metaal gepakt en er wat nagellak opgesmeerd van annadel en er met mijn neus bovenop blijven zitten tot het droog was.. voor jou een vraag, voor mij een weet” zegt Hij met een knipoog.

Hahhaa moet zo lachen, Hij is er toe in staat.
“Wil ik nooit meer meemaken” zegt Hij “Jou zonder collar. Als we samen zijn en je een vaste collar krijgt, dan is dat van een onverwoestbaar materiaal waar je niet allergisch op reageert, daar gaat een stevig slot om en die gaat niet ooit meer af, niet ooit meer!! Gewoon niet! Het voelt nu even nog lekkerder dat je hem om hebt dat is wel zo, maar dat gevoel, die angst dat je hem vergeet om te doen, of niet meer om zal doen, dat wil ik niet meer voelen. Zo’n masochist ben ik niet, dat voelt echt niet lekker.”

hmm Hij houdt van me…

Een béétje was het toch he?? 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie