Uit het dagboek van… rachab #blog59

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Betrapt

Meester had me weer in de smiezen. Het zal weer niet waar wezen. Beetje opruimen in huis in de ochtend en zo lag er nog een zakje hagelslag te slingeren van het ontbijt. Er zat nog een piepklein beetje in. Dus ik besloot dat op mijn hand te gooien en op te eten, voor ik het zakje in de vuilnisbak deponeerde en net dat moet hij weer zien natuurlijk? Dan krijg ik gelijk weer commentaar..

“Piep piep” doet mijn telefoon
“Zit je weer te snoepen? het zal niet waar wezen” zegt Meester
Ik moet lachen en zeg:
“Het was maar een heel klein beetje hoor”
“Niet waar” antwoordt Hij “Het waren een heleboel kleine beetjes”

hahahaa. hagelslag… een heleboel kleine beetjes.

kom niet meer bij. Hoe verzint ie ze?

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie