Uit het dagboek van… rachab #blog60

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Jaloers

Op internet ben ik een beetje aan t flirten met een Dominant uit Engeland nog wel en erg jong, maar hij was wel leuk. Dus ik dacht, ff beetje flirten kan geen kwaad toch?
“I thought I saw a cute Dominant” zei ik dus tegen hem en ja ik deel alles met Meester dus dit ook.
“I thought I saw a cute Dominant.. ja ja rachab, dat gaat lekker hoor hè!” zegt Hij een beetje jaloers.
“Ben Je jaloers Schat?” vraag ik
“JA! 1 woord. JA” zegt Hij eerlijk
“Ach joh beetje flirten bedoel er verder niks mee. Hij is lang niet zo stoer en knap en geweldig als mijn eigen Meester.” slijm ik.
“Jaja.” zegt Meester

Maar de engelse Dominant reageert terug en dus stuur ik hem een link naar youtube van tweety.
“I taw I taw a puttycat”
en daarna nog een keer en schrijf ik
“I taw, I taw a cute Dominant”

Mijn Meester zegt daarop :”rachab ik waarschuw je, als je nog 1 keer tegen die vent zegt “I taw I taw a cute Dominant, dan zal je er daarna weer spijt van krijgen! “

Dus ik denk bij mezelf, je lult maar een end weg en zeg tegen mijn Meester..” I taw I taw a cute Dominant” steekt tong uit.
“Die schrijf ik op, rachab reken maar als ik klaar met je ben, dat je zoveel spijt hebt, dat je wilde dat je me nooit had ontmoet.”
“Nou misschien hè, moet je dan eens ervoor gaan zorgen dat we elkaar gaan zien, zodat ik tenminste ooit spijt kán krijgen dat ik Je heb ontmoet!”

Zo die zat, maar dat zal vast nog wel een staartje krijgen, vrees ik. Hij houdt er niet zo van om afgetroefd te worden, om de één of andere reden. Wat was dat ook weer? Waarom heb ik zo’n kort geheugen? Waarom moet ik steeds wéér pijn gedaan worden??? Don’t know, iets met opstandig bratwezen, daagt uit, net zo lang, tot ze er weer spijt van krijgt. Houdt zich dan weer even koest, tot ze het weer vergeten is en dan begint ze weer opnieuw.
Meesters stilte belooft in ieder geval niet veel goeds…

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie