Uit het dagboek van… rachab #blog62

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meester in het verdraaien van

Moet er zo om lachen, mijn Meester is echt een Meester in het verdraaien van zaken en alles zo letterlijk opvatten dat Hij het daarmee uit context trekt.

Zo had ik het pas met mijn Meester over mijn ex en ineens zit Hij een aantal dingen te zeggen in het voordeel van mijn ex. Terwijl hij dondersgoed weet hoe de vork in de steel zit en dus duidelijk niet serieus is.
Dus ik grap een beetje: “wil Je mijn kutje neuken of die van mijn ex?”
Hij:”Nou uh die van jou natuurlijk, dat was geen issue toch?”
Ik:”Oh okay nee, maar omdat je het zo voor hem opneemt. ik dacht..”
Hij:”Ja maar, jij wilt toch zo graag dat ik eerlijk ben? Dat heb ik jou altijd horen zeggen. Dat je heel veel kunt hebben als ik eerlijk ben en ik wil graag een wijffie die veel kan hebben (fysiek 😉 ) dus ben ik maar eerlijk”

hahahaha, heerlijk uit verband getrokken weer.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie