Uit het dagboek van… rachab #blog64

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wie is er nou vervelend?

Ik had een probleem met mijn t.v.aansluiting. Provider gebeld, geboden oplossing werkte niet, weer gebeld. Nu ja hoop gedoe met zoiets en dus ben ik ook het een en ander aan het uitproberen terwijl ik Meester aan de telefoon heb en ik ondertussen nog wat uitprobeer.

“Snap er niks van” mopper ik een beetje, omdat mijn tv het even leek te doen en toen weer niet.
“Hè ik snap er helemaal niks van” mompel ik door.
Zonder erbij na te denken herhaal ik dat een paar keer.
“Snap er niks van zucht, hoe kán dat nou. Net deed die het en nu niet meer. Dat kan toch niet zomaar? hoe kán dat nou.. pfff snap er echt niks meer van.”

“Snap er niks van” zegt Meester plagend.
“Haha verveel” zeg ik lachend
“Verveel? Noem je mij nu vervelend?? Ik zeg 1x ‘snap er niks van’ en jij zegt de hele tijd door ‘ik snap er niks van’. Als ik vervelend ben, omdat ik 1x zeg ‘ik snap er niks van’ , hoe vervelend ben je zelf dan wel niet?”

Ja, die kan ik weer in mn zak steken he. lol zucht.

“Ja en dan noemt ze mij vervelend” zegt hij op een zielig klein kleutermoppertoontje.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie