Uit het dagboek van… rachab #blog67

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Fijne Valentijn

Tja op het moment dat ik dit plaats, zal het vast geen valentijn meer zijn. Het achteraf plaatsen heeft zowel voor- als nadelen.

In dit geval had het een groot nadeel. Ik had zojuist weer de hoofdstukken geplaatst over het voorval waarin hij mij wakker maakte en ik daar heel erg boos over was geworden en hoe ik daar weer mijn collar af gedaan had.

Het is 23.30 uur als ik naar bed ga en volgens mij, ligt Hij dan ook gewoon heerlijk te slapen. Alhoewel ik natuurlijk wel weet dat Hij geregeld vroeg op is. Het is tenslotte niet voor niks al eerder gebeurd en ja hoor…
Lig ik net lekker te slapen, maakt Hij me wakker.

Het is net een uur of 00.00 geweest en zit ik dus klaarwakker in mijn bed, want Meneer kwam even ‘heel lief’ een mooie valentijn toe wensen.

Nou ja lief… De boodschap de heb ik al eerder gehoord.
“jij bent MIJN valentijn, dus fijne valentijn gewenst”

Ja inderdaad ‘het’ wordt altijd gewoon opgeëist met Valentijn, meegedeeld, geen inspraak. Zo ziet Hij dat het liefste.
En gewoon wéér voor wakker gemaakt dus, terwijl Hij weet dat ik er een gruwelijke hekel aan heb om gewekt te worden. Vooral als ik nét slaap!
ik mopper wat en ik brom wat, maar eigenlijk ben ik ook wel heel erg gevleid, door Zijn stunt.

en mijn collar?
Die blijft om.
ik ken mijn plek inmiddels een stuk beter.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie