Uit het dagboek van… rachab #blog70

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wat ben je streng…

rachab, wat ben jij streng. Zegt Meester als ik het met hem heb over mijn kinderen. Ze hadden iets fout gedaan en daar staat een straf op hier in huis.

“Het is goed dat ik dat weet” zegt Meester
“Uh hoezo? ik ben geen kind hoor” protesteer ik
“Nee, je bent een slavin en voor slavinnen moet je nog veel strenger zijn dan voor kinderen”. beweert Meester
“Oh is dat zo?” vraag ik me af
“Jaha dat is zo, veel strenger, heeeel veeeel strenger. slavinnen moeten luisteren, nog beter dan kinderen moeten luisteren.” zegt Meester vastberaden

ik voel dat deze opmerking een beetje nijd bij me oproept. Mij onder mijn kinderen plaatsen gaat een beetje ver.

“Maar, naast slavin word ik ook je vrouw he. Ben niet alleen maar een slavin, ben ook je vrouw.” protesteer ik

“Uh jazeker wel rachab, maar in de eerste plaats ben je mijn slavin en in de tweede plaats mijn vrouw. Als er nog tijd overblijft” zegt Hij

“Als er nog tijd overblijft?? Hoe bedoel je als er nog tijd overblijft?” ik voel hoe mijn bloeddruk stijgt van woede.

“Ja ik moet je niet teveel verwennen he rachab. jij weet ook precies wat er dan gebeurd, als ik je teveel verwen.” brengt Meester in.

Zucht dat is waar ja. Kan er niks meer tegenin brengen, Meester kent me te goed vrees ik :(. ik vind het heerlijk om verwend te worden op zijn tijd, met een lekkere massage of een etentje of keer lekker naar de sauna of wat mooie lingerie, maar als Hij het teveel doet, word ik hondsbrutaal en ongehoorzaam, dan denk ik dat ik hem weer alles kan maken 🙁

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie