Uit het dagboek van… rachab #blog74

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Onvoorwaardelijke liefde

Meester geeft altijd te kennen dat hij voor niets minder gaat dan mijn onvoorwaardelijke liefde. Dat is zijn doel en zijn streven. Daar vecht hij voor en dat vind ik mooi. Ook al zijn we het er niet helemaal over eens of die onvoorwaardelijke liefde in een relatie wel kan bestaan. Ik denk van niet namelijk. Hij denkt van wel en Hij schuift niet onder stoelen of banken dat Hij mijn manier van houden van mooi vindt en wilt bezitten, volledig. Daarom mag ik tegen niemand zomaar “ik hou van je, of I luv you” zeggen. Het is dat ik kinderen heb, daar maakt Hij een uitzondering voor, maar verder mag ik het tegen niemand anders zeggen. Dan moet ik maar zeggen “ik geef om je”. Het is moeilijk in een wereld waar het gebruikelijk is om tegen vrienden te zeggen “luv you” . Soms schiet het er toch uit of moet ik echt op mijn tong bijten.

Daar staat tegenover dat Hij altijd zegt, maar een ‘beetje’ van mij te houden. Ja ja, een beetje, dat heb ik ook wel gezien hoe klein dat beetje is ;). Toch vind ik ook dat er verschil moet zijn en ik omarm dat verschil met liefde.

Op internet komt er een plaatje voorbij “waar onvoorwaardelijke liefde groeit, zullen wonderen ontstaan” staat er bij te lezen.
Mooie gedachte en aangezien Meester het daar vaak over heeft, blijf ik langer bij het plaatje stilstaan dan gebruikelijk.

“Onvoorwaardelijke liefde, wonderen” mijmert er door mijn hoofd. Even word ik er emotioneel van, gelijk gevolgd door heel veel flitsende gedachtes over mijn relatie met Meester, maar Hij houdt maar een ‘beetje’ van mij.. Onvoorwaardelijke Liefde.. OL.. OL… Oh wacht eens Meester!! Snel stuur ik hem een bericht. Er valt een kwartje 😉

“U voelt wel altijd Onvoorwaardelijke Dikke Ochtend Liefde voor mij toch?? Meester????”

“Uhhh???? waar heb je het over?? Ohhhh wacht even. haha Jaaaaa dát zeker sletje, zeker weten! ontzettende ONVOORWAARDELIJKE dikke ochtend LIEFDE voor je, pijnlijk soms ook. daar krijg ik je nog wel voor he? Dan weet je dat”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie