Uit het dagboek van… rachab #blog75

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Monogamie

Dat ik niet monogaam ben was me al vroeg duidelijk. Mijn moeder zei vroeger tegen mij: “Wanneer je een man tegenkomt, waar je echt van houdt, dan komt dat vanzelf wel”

Die woorden zijn me altijd bij gebleven. Het was ook zo frappant dat ze erover begon. Ik was namelijk pas 15 jaar en ik worstelde al met die vraag en ze zei het spontaan.
Ik vroeg me op 15 jarige leeftijd dus af, hoe ik ooit een relatie zou kunnen hebben als dat mijn moeder had en heeft. Ze zijn al heel wat jaren getrouwd en mijn vader was mijn moeders eerste vriendje.

Toen ik het op 16-jarige leeftijd probeerde, hield ik het 1 jaar vol en daarna ging ik de fout in. Vanaf toen besloot ik dat ik niet monogaam zou leven. Niet toen en niet ooit. Natuurlijk, als ik verliefd werd dan was HIJ het even helemaal en de enige op de wereld. Na een tijdje ging het echter altijd weer kriebelen en wilde ik weer verder kijken. Samen met mijn partner natuurlijk, dat wel.

Bij deze relatie merk ik dat ik steeds minder geïnteresseerd raak in andere mannen. Steeds minder en minder.
Dat is niet handig, want mijn Meester houdt van swingen en mij uitlenen etc.
Ik vraag me af of dit een fase is waar ik doorga, of dat ik nu echt ‘klaar’ ben met de wereld om me heen en alleen nog maar met mijn eigen Meester wil zijn en sex wil hebben.

Meester zegt dat ik dan pech heb, omdat hij mij toch uit gaat lenen. Of ik het nu wil of niet. Dit is echt een Man naar mijn hart 🙂

Ik realiseer me dat ik net zo goed volgende maand weer bij een gangbang kan liggen. Al is het maar om te zien in hoeverre deze gevoelens nu stand kunnen houden of niet.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Laat een reactie achter