Uit het dagboek van… rachab #blog76

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Trek het je niet aan

Trek het je niet aan.. trek het je niet aan. Dat is eigenlijk het standaard geruststellende antwoord welke Meester mij geeft als er wat is.

“Trek het je niet aan” zegt Hij zo ook deze keer
“Ach Man, Jij zegt alleen maar ‘trek het je niet aan’ omdat Je me naakt wilt zien!” zeg ik, Hem intussen steeds beter leren kennen en gepikeerd en geïrriteerd als dat ik al was.

“Twijfel je nu ook nog aan mijn intenties rachab?” vraagt Hij

Nee, dat niet eens. Al zouden anderen dat allang gedaan hebben, maar ik niet.
Misschien houd ik niet onvoorwaardelijk van Je en ik geloof je ook niet onvoorwaardelijk, maar ik geloof wel onvoorwaardelijk IN Je en ik trek toch nog steeds iets aan. Jammer he? 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie