Uit het dagboek van… rachab #blog77

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meer hoef je niet te kunnen

Ik had een nieuw latex jurkje gekocht. Lekker strak, blote open rug en doorschijnend bij de borsten. Toen het binnen was wilde ik het natuurlijk showen voor Meester. Dus zodra we even tijd hadden, trok ik het aan en zonder slip en zonder b.h. natuurlijk. Cam aan en showen maar.

Spontaan besloot ik daarbij in de danspaal te klimmen en een showtje weg te geven voor Meester. De paal is wat glad, dus ik loop nog wat te klooien met doekjes etc. en Meester heeft natuurlijk weer overal commentaar op, zoals gewoonlijk.

Dan heb ik een ideetje en ga met mijn gezicht naar de cam staan, met mijn rug naar de paal. Ik pak 1 hand onderaan en 1 hand bovenaan en spreidt mijn benen naar voren. Zo heeft Meester ineens vol uitzicht op mijn geschoren kut.

En dan zegt Hij ineens heel droog:
“Wow. méér hoef je niet te kunnen rachab!”

Dus lig ik wéér eens in een deuk. Typisch weer een opmerking voor Meester. Meer hoef ik niet te kunnen, dan mijn benen te spreiden. Dus ik zeg:
“Nou mooi is dat, had Je dat niet eerder kunnen zeggen? Loop ik me daarvoor al ruim een jaar uit te sloven bij die paaldanslessen?”

“Was het zo moeilijk dan rachab? Had ik niet verwacht, sorry dan maar hè.. doe nog ‘s?”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie