Uit het dagboek van… rachab #blog78

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

In de aanbieding

Ik ben lid geworden van een groep met hoogbegaafde mensen op internet en ik wilde dat ik dat eerder had gedaan. Wat een herkenning en ik merk dat het me rust geeft. De manier van communiceren is anders. Waar ik me normaal zo vaak onbegrepen voel, mijn woorden continu uit context getrokken lijken te worden, begrijpen ze hier schijnbaar wel wat ik bedoel en slaan ze de spijker steeds op de kop. Dat voelt zo fijn.

De uitdaging om hier te communiceren, de informatieve en inhoudelijke reacties, de humor. De plagerijtjes over en weer. Het is heerlijk. Het is wat ik voel als ik met Meester communiceer. Dan snap ik ook waar het vroeger in relaties misging. Ik kon die mannen te makkelijk aftroeven met woorden. Soms zelfs op zo’n manier dat ik zelf dacht van, ‘Je kan dit of dat nog terug zeggen,’ maar het bleef dan toch stil. Alleen maar een boos gezicht en soms ,tja zelfs een vuist in mijn gezicht. Onmacht.

Ik ben ook een pittige dame, ik kan iemand ook het bloed onder de nagels vandaan halen. Meester maalt er niet om. Die blijft rustig en die pakt me toch wel terug, vroeger of later. Daarom wordt Hij ook niet zo ontzettend boos, of agressief. Hij heeft macht en echt macht hebben geeft rust. Bij mij geeft het echte ‘onmacht’ hebben rust en dat heb ik bij Hem. Het is heerlijk om de touwtjes uit handen te kunnen geven en even niet het gevoel te hebben dat alles van mij afhangt.

Al snel kom ik een leuke man tegen in de HB groep. Best wel een aantrekkelijke man en ja de manier van converseren heeft toch zijn invloed op mijn… tja.. al tijdje droog staande kut zeg maar.
Dus ik stuur een pb. Geen reactie, niet gelezen. Een paar weken later ben ik het wachten zat en geef ik een paar hints in de groep. Uiteindelijk komt hij dan toch in pb, had mij blijkbaar niet gezien.
Dan was de hint gelijk duidelijk.
“Tja misschien is het voorbarig, want we praten net 5 minuten, maar als je geïnteresseerd bent in een date, kunnen we daar wel een keer over praten” zegt hij tegen me

Oh ja. hihi. ik was wel geil ja dat is waar, dus het was hem wel opgevallen.
De volgende dag praat ik er met Meester over, dat ik die man wel aantrekkelijk vind.

“Okay rachabje en dus kon je niet wachten tot hij achter jou aankwam?” zegt Hij
“Uh neee. klopt. neee ging allemaal veel te lang duren!!” Geef ik eerlijk toe
“En dus biedt jij je geile kutje maar weer zomaar aan?” vraagt Hij
“Uhhh ja maar Meester, mijn kutje staat al een tijdje droog en moet toch geneukt worden! Moet gewoon een piemel in.. .daarin..” zeg ik terwijl ik naar mijn kutje wijs.
“Dus gooi jij je kutje maar weer zomaar in de aanbieding?? Kut in de aanbieding he? Is je kut weer in de aanbieding vandaag? Echt typisch rachabje weer” zegt Meester grijnzend.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie