Uit het dagboek van… rachab #blog88

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Geloof onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijke liefde, nou daar geloof ik dus niet in, maar ik geloof wel onvoorwaardelijk in Je hoor Meester!

“Oh ja?” zegt Hij
“Jaa!” zeg ik
“Okay, geloof je het dan ook als ik zeg dat ik je knap vindt?” vraagt Hij
“Ja hoor dat geloof ik dan ook wel” zeg ik
“Okay dat is ook wel zo hoor” zegt Hij
“echt waar echt waar?” vraag ik enthousiast
” Ja, knap lastig!” zegt Hij

Hmm flauw hoor hahaha

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie