Uit het dagboek van… rachab #blog89

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Voeten en orgasmes

ik heb wat met mijn voeten, gekriebel eraan vind ik héérlijk. Echter wat ik niet lekker vind is gelebber en gelik eraan. Dat vind ik blegh vies. Hou helemaal niet van gelebber en gelik aan mijn lijf. Maar voetjes kriebelen en masseren vind ik zálig (ontvangen). Lekkerder dan klaarkomen.

Meester had een goed idee. Terwijl ik met mijn ene vibrator mijn clitje vibreer, pak ik de magic wand en zet die ook aan en klem hem tussen mijn voetzolen in.
Zo worden mijn voetzolen en mijn clitje tegelijkertijd gevibreerd. Hmm dat was werkelijk zalig! Ik kwam veel intenser klaar dan normaal. Het duurde langer ook en voelde het meer door heel mijn lichaam gaan als normaal. Dat komt natuurlijk omdat er in je voeten allemaal zenuwuiteinden zitten, dus je voetzolen vibreren, dat gaat door heel je lijf heen.

Voor herhaling vatbaar 🙂

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie