Uit het dagboek van… rachab #blog91

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Laag bij de grond

Meester zegt altijd dat ik ‘laag bij de grond’ ben ipv klein.
Typisch Meester, die maakt er wel weer wat moois van. ‘laag bij de grond ben je hoor rachab’ grijnst hij dan. Heerlijk vindt hij het.
Ja het is echt waar, mensen verwachten het niet als ze me hebben leren kennen op internet en dan in het echt zien. Ze denken dan, grote mond, grote vrouw.

Neeee ik ben echt maar 2 turven hoog. Ik ben tenger, ik ben klein, je duwt me zo omver, je struikelt over me bij een popconcert en hebt niet eens door dat ik met mijn vingers tegen je aan por om te zien of je wat plaats voor me kunt maken zodat ik ook nog kan blijven ademen, omdat ik met mijn neus tegen je colbertjasje aan gedrukt sta, waar ik tegenaan gedwongen wordt door die andere lange meneer die met zijn rug tegen mijn rug staat te duwen en denkt dat jij gewoon zo breeduit staat.

Ja het is echt waar, er bestaan echt mannen die dat soort vrouwtjes mishandelen dus. En nee, die zijn niet eens zeldzaam. Integendeel, mensen pakken graag kleine tengere mensen, want dan weten ze tenminste zeker dat ze sterker zijn. Laf he? Ja inderdaad, vind ik ook en ik geef nog steeds een grote waffel als ik een grote sterke stoere meneer tegen me over heb staan, als me iets niet aanstaat. Boeit me niks niet. Ben er niets minder mondig door geworden door de mishandelingen, alleen maar mondiger. Dat is het gekke. Ben niet bang voor die vuist tegen mijn slaap.

Ik ben dus net een chihuahua, ik moet een grote waffel hebben om me staande te houden. Die pitbull die hoor je niet, die bijt gewoon in 1 keer je kop van je strot af als je hem bedreigt. Die chihuahua hoor je continu blaffen en die hapt ook nog naar je enkels als je niet uitkijkt.

Gelukkig kan ik op hele hoge hakken lopen. Héle hoge. Op een fetish feest valt het dan wel allemaal mee en dat vind ik dan ook wel weer fijn, want ik draag graag hoge hakken. Alleen draag ik die niet de hele dag door.

“Laag bij de gronds teefje” dat kan alleen mijn Meester maar weer bedenken. Hilarisch, vernederend, maar never niet respectloos. Hij geniet er juist van, daarom is het ook zo heerlijk als Hij dat soort dingen bedenkt en tegen me zegt.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie