Uit het dagboek van… rachab #blog94

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Ideale maat kont

Door een onderzoekje hebben ze nu de ideale maat kont bepaald met een eenvoudige formule.

Verschillende mannen moesten naar lichamen van vrouwen kijken en dan aangeven welke kont ze het mooiste vonden. Daar is uitgekomen dat er een maat kont bestaat die het meest aantrekkelijk gevonden wordt. Nog steeds maar door 39% van de mannen, dus er is gelukkig nog heel veel ruimte voor variatie.

De formule bestaat uit 1 getal. Namelijk 0,7 en dit getal geeft de verhouding weer tussen taille en kont.
Wanneer je taille dus 0,7 keer de grootte is van je kont, dan heb je de ideale maat kont.

Nou gelijk aan het meten dus. Mijn kont is momenteel 97 cm en mijn taille 75 cm. Dus 75:97=0,77
Mijn kont is dus net niet groot genoeg, of mijn taille net niet slank genoeg. Of allebei, om ideaal te zijn.

Een ideale maat zou dus zijn 100cm kont en 70 cm taille. Of bijv een taille van 60 cm bij een kont van 85 cm.

Disclaimer, een ideale maat maakt niemand ideaal. je bent pas echt ideaal als je partner je ideaal vindt. Dus vraag het hem en dreig voordat je het hem vraagt met wekelijkse bezoekjes naar je moeder, of iets anders wat hij vreselijk vindt, als hij durft te zeggen dat jouw kont niet ideaal is 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie