Uit het dagboek van… rachab #blog95

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Miss Nederland

Heb het al vaker gezegd, dat ik altijd al zo’n hekel had aan vanilleseks. Gewoon dat zachte, hele lieve, romantische gedoe in bed. Dat is aan mij echt niet besteedt.

Waar ik me ook aan kon storen was het feit dat al die jongens standaard zeiden: “je bent de mooiste vrouw van de wereld”

Daar knap ik enorm op af, omdat het totaal niet origineel is en echt de één na de andere het zei en dan had ik zoiets van: “Wie gelooft dat nu?”
Ik bedoel, ik ben echt niet super lelijk of zoiets, maar de knapste vrouw van de wereld, nou nee. Er zijn heus mooiere vrouwen dan ik. Waarom moet je eigenlijk in bed een vergelijking gaan maken met andere vrouwen?
Zeg dan: “Ik vind je mooi of knap” ofzo iets. Dat zou ik al beter trekken.

Meester weet ook dat ik daar niet tegen kan en maakte vandaag voor mij daarom dit mooie rijm.

“je wordt niet ooit Miss Nederland,
maar dat maakt mij niks uit, want
voor mij ben jij het knapste wijf
vooral ook door dat lekkere lijf”

Kijk, dáár kan ik wat mee 🙂

thanks Meester. love U 2!

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie