Uit het dagboek van… rachab #blog97

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Dromen

Vannacht droomde ik weer over Meester. Hij was in deze droom nog een vreemde voor mij. Ik was in een bar, alleen en Hij stond aan de bar met wat vrienden. Meester is lang en in mijn droom waren zijn vrienden van ongeveer dezelfde lengte en er stond nog een man aan de bar die er niet bij hoorde.

Ik kwam aanlopen om een drankje te halen en voelde me steeds kleiner en kleiner worden. (ben al niet zo groot) Mijn Meester, die in mijn droom dan nog een vreemde voor me is, kijkt me dan strak aan. Ik doe net of ik het niet zie, maar ik zie het wel en de aantrekkingskracht is wederzijds.

Quasi zelfverzekerd vervolg ik mijn weg naar de bar, maar eigenlijk voel ik me stik-ongemakkelijk, hoe dichterbij ik bij deze vier lange mannen kom en voel me zo ontiegelijk klein worden onder zijn keurende blik, dat het lijkt of ik krimp.

Ik leg mijn armen op de bar om wat te bestellen, daarvoor moet ik nogal omhoog met mijn schouders, waar anderen juist naar beneden moeten leunen. Mijn Meester heeft duidelijk een oogje op mij en legt quasi per ongeluk de pink van zijn rechterhand tegen de pink van mijn linkerhand aan. Een subtiele versierpoging. Daarop ‘omarm’ ik Zijn pink met mijn pink. Hij laat zijn pink liggen en daarop verstevig ik mijn grip op Zijn pink met mijn ringvinger er nog bij en klamp ik me zo aan Hem, aan zijn pink, vast alsof ik Hem nooit meer los wil laten.

Daarna… schrok ik wakker. Jammer genoeg, maar de rest was er wel bij te fantaseren en dat heb ik, hebben we, ook volop gedaan de volgende morgen 🙂 en dat was aanleiding voor een heel heet spel.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie