Uit het dagboek van… rachab #blog99

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vakantie

Meester heeft zijn kinderen op bezoek. Dus die hoor ik bijna niet. Die is te druk met aandacht aan zijn kinderen geven. Dan kan hij ook niet echt rekening houden met het tijdsverschil hier.

Ergens heb ik ook het gevoel, dat het een beetje doodbloedt. De liefde is nog onverminderd aanwezig, maar op een gegeven moment is de nieuwigheid er toch vanaf. Dat vind ik altijd jammer.

Juist die spanning van het begin is zo leuk, dat ik zenuwachtig kon worden om met Hem te praten, of Hem te zien. Dat daalt allemaal toch een keer in.

En dan is 2.5 jaar lang, heel lang om elkaar niet in het echt te zien. Ik zie hoe andere mensen samen naar feesten gaan en workshops bezoeken en dan besef ik weer heel goed dat wij dat niet hebben. Dan wilde ik dat wij dat ook konden doen. Zo voelt het alsof mijn leven ‘on hold’ staat en dat is niet leuk.

Toch probeer ik wel zo goed en kwaad mogelijk door te gaan en mensen te ontmoeten en ook nog wat te spelen, maar wanneer je alleen maar naar je eigen Meester verlangt, is dat het allemaal ook nét niet.

Laten we hopen dat mijn geduld beloond wordt deze keer.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie